Nissan Qashqai 2020

Regler om bil undervisning

Du må starte på med at tage bil kørekort 3 måneder inden du fylder 17 år. Og det kan derfor være en god ide at tilmelde dig et hold i god tid, så du er sikker på at få kørekort til tiden.

Reglerne for Bil-kørekort siger, at du som minimum skal have 53 lektioner á 45 minutters varighed fordelt således:

  • 29 lektioner i teori
  • 4 lektioner på lukket øvelsesplads
  • 16 lektioner i manøvre på vej
  • 4 lektioner på køreteknisk anlæg.

Undervisningsforløbet

Teorien

Loven kræver som minimum i alt 29 lektioner. I køreskolen er undervisningen ubegrænset. Der er altså reelt tale om beståelsesgaranti, idet du kan gå til teori lige så længe du føler du har behov. Det ses tydeligt på vores dumpeprocent, som ligger under 2%. Et faktum der gør dit kørekort billigere – og sjovere at erhverve.

Ingen begrænsning på teori
Mere gas Anton

Kørslen

Loven kræver til bil 24 praktiske lektioner, som er fordelt med 4 lektioner på lukket øvelsesplads, 16 lektioner på vej og 4 lektioner på et køreteknisk anlæg.

Køreundervisningen er meget koncentreret.
Den er tilrettelagt så du på det mindst mulige antal lektioner lærer mest muligt.
Du vil altid møde en underviser der er forberedt og oplagt.
Det er også altid den samme underviser til hver kørelektion. Det betyder at vi når meget i hver eneste kørelektion. Du skal altså have færre lektioner.

Mange af vore elever kan altså nøjes med det krævede lektionsantal. Igen et faktum der gør dit kørekort billigere i den sidste ende og gør det lettere at bestå første gang. Og samtidig skal det gerne være en fornøjelse at køre bil.