Bedømmelser

Bedømmelse af Claus' Køreskole

Her kan du give en bedømmelse af Claus’ Køreskole Svendborg, hvad enten du har været tilfreds med din kørekortuddannelse hos mig eller ej. Under alle omstændigheder vil jeg sætte stor pris på din anmeldelse.
Så håber du lige vil bruge et øjeblik og gøre det nu.

Skriv gerne en anmeldelse på vores Google profil eller på Facebook

Claus Køreskole Svendborg

Average rating: 46 reviews

Dec 21, 2015
by Siri Ann Ellebye on Claus Køreskole Svendborg
Skide Lækkert!

Jeg har nydt at tage kørekort hos Claus! Det har altid været hyggeligt at køre, og man føler sig tryg, og man får både ros og konstruktiv kritik. God teoriundervisning, også rigtig hyggeligt og også seriøst og engageret.
Det ligger også tæt på både Svendborg Gymnasium, men også handelskolen, og det ligger faktisk rigtig godt.
God undervisning – kan stærkt anbefales!! 🙂

Dec 21, 2015
by Kristoffer Frydenlund on Claus Køreskole Svendborg
Fantastisk Undervisning

Jeg har taget kort til motorcykel ved Claus, og det vil jeg varmt anbefale til andre. Undervisningen er god og altid hyggelig, og så hjælper Claus en igennem hele forløbet uden problemmer

Aug 27, 2015
by J.B. on Claus Køreskole Svendborg

Jeg har været meget tilfreds med at tage mit kørekort hos Claus. Et roligt og rart menneske, som til hver en tid har været behjælpelig og udvist professionalisme.

Mar 26, 2015
by Nicoline on Claus Køreskole Svendborg

Jeg har været rigtig glad for at tage mit kørekort hos Claus. Der er altid styr på tingene og Claus er rigtig dygtig til at formidle samtidig med at det er sjovt. Dette var med til at jeg følte mig tryg. Der er plads til alle og man føler sig rigtig godt behandlet. 5 stjerner!

Mar 14, 2015
by Camilla Egelund Jensen on Claus Køreskole Svendborg

Jeg har lige taget kørekort hos Claus, og jeg kan varmt anbefale det til andre. Det tiltalte mig, at det lå så tæt på gymnasiet.

Både teorien og køretimerne har været rigtig hyggelige. Claus har sin tålmodighed i orden og er klar til at hjælpe når man føler sig usikker. Jeg har følt mig meget tryg ved at tage mit kørekort hos Claus. 🙂

Feb 10, 2015
by Pernille Tang Pedersen on Claus Køreskole Svendborg

Jeg kan varmt anbefale at man tager sit kørekort ved Claus. Her får man altså en kørelære der altid er forberedt og i godt humør. Claus er utrolig pædagogisk, god til at lære fra sig og omsætte teori til praksis. Derudover har han meget tålmodighed:-). Jeg har glædet mig til hver enkel køretime og føler mig i den grad klædt på til at befærde mig i trafikken!

Dec 11, 2014
by Eddie on Claus Køreskole Svendborg

Jeg startede selv ved Claus’ Køreskole fordi der var så mange gode vurderinger af ham på hans side, og jeg må sige at det i den grad levede op til forventningerne. Claus har humor, han er tålmodig når du dummer dig, og hjælper dig professionelt med at lære at køre bil. (Dette gælder også hans samarbejdspartner Kennet som jeg havde teoritimer med).

Og for at det ikke skal være nok, så sørger han også for det bedste og mest underholdende førstehjælps-kursus som jeg overhovedet kunne forestille mig!

Nov 24, 2014
by Louise Klausen on Claus Køreskole Svendborg

Jeg har lige taget kørekort til bil hos Claus køreskole.

Det var nogle hyggelige timer i teori lokalet og i bilen.

Jeg synes det er et plus, at vi ikke skal sidde med hovedet ned i en bog eller computer skærm. Claus tegner og fortæller, mens han samtidig spørger forskellige i klassen.

Jeg har aldrig hørt ham hæve stemmen i bilen. Han er altid rolig og behaglig, at køre med.

Jeg kan kun varmt anbefale verdens bedste køreskole og den bedste kørelærer, Claus’ køreskole.

Nov 13, 2014
by Lasse Vesterholt on Claus Køreskole Svendborg

Tak for en nogle hyggelige timer, både i teorilokalet og på vejen. At teorien ikke foregår med næsen i en computerskærm ser jeg som en kæmpe befrielse og styrke ved hans måde at undervise på. Nu er det meget svært at sammenligne køreskoler, med ud fra mine oplevelser, tror jeg at det er svært at finde nogen der er bedre end Claus, så han får min varmeste anbefaling

Nov 11, 2014
by Lea on Claus Køreskole Svendborg

Har lige bestået kørekort til bil, og kunne ikke ønske mig en bedre kørelærer!

Tusinde tak for en rigtig god undervisning og nogle sjove timer sammen 🙂 Og ikke mindst tak for al kagen til teoritimerne! 😉

Anbefaler helt klart Claus til kørekort, det er altid en fest med ham 😉

Nov 8, 2014
by Camilla Sigtenborg on Claus Køreskole Svendborg

Jeg vil med glæde anbefale Claus til andre som leder efter en god køreskole. Det har været hyggelige og gode timer på vejen, med en masse gode råd og undervisning. Teorien tog jeg med Kenneth, og det var også rigtig fin undervisning!

Sep 10, 2014
by Pia Larsen on Claus Køreskole Svendborg

Har lige bestået køreprøven til stor MC. Tak til Claus, som har formået at få en halvgammel kone (55) til at forstå, hvad det drejer sig om samt ikke mindst tage sig tid til at forklare, hvor jeg “hang lidt i bremsen”. Claus er en dygtig og ikke mindst rolig kørelærer, der aldrig hidser sig op over de fejl, man som nybegynder laver ude i trafikken. Tak for hyggelige timer både til teori og på vejen.

10 stjerner til Claus fra mig.

Aug 18, 2014
by Hanne Jørgensen on Claus Køreskole Svendborg

Jeg vil klart anbefale at tage kørekort hos Claus køreskole. Nu har jeg taget teori ved Claus og kørt med Kenneth (Kjøllers), og det kan bestemt også anbefales! Hyggelige timer, altid kage og der er plads til alle!

Jun 3, 2014
by Morten Østergaard on Claus Køreskole Svendborg

Jeg kan klart anbefale og tage kørekort til MC ved Claus. Både teoriundervisning og det praktiske har været rigtig godt. Jeg takker for gode og sjove timer på vejen og vi ses derude.

May 28, 2014
by Bente Styrbæk Skov on Claus Køreskole Svendborg

Lige bestået kørekort til stor MC-STOR TAK til dig Claus for super dygtig undervisning i både kørsel og teori.

Ind i mellem var kørslen en grænseoverskridende oplevelse for mig (+60),men du forstod at støtte og opmuntre, så det gav mig troen på, at det kunne lykkes.

Tak for hjælp til kortet- jeg anbefaler Claus-Køreskole overalt.

May 18, 2014
by Nicki Rasmussen on Claus Køreskole Svendborg

Claus halter noget bagefter hvad angår undervisningen, det tekniske er fint nok og hvad pokker det er da også hyggeligt med kage og sodavand..

Men at komme ud og køre en gang hver 10. dag er bare slet ikke godt nok. Find en anden kørelærer med bedre tid så det er nemmere at blive rutineret.

May 5, 2014
by Jesper Olsen on Claus Køreskole Svendborg

Det har været super, at tage kørekort hos Claus. Det har været sjovt, men også seriøst. Kan kun anbefale Claus! 🙂

Apr 10, 2014
by Rasmus Refshauge on Claus Køreskole Svendborg

Stor ros til Claus! Man er i trykke, professionelle og sjove hænder, nar man kører på vejene med Claus! Der er altid plads til at grine, fyre nogle jokes af og mest af alt ( Damerne der går på fortovet! ), men også seriøsitet! Så jeg vil klart anbefale Claus og Claus´ køreskole, hvis du vil have nogle sjove og gode timer i teorilokalerne og on the road! 😀 Og det var Claus´ Køreskole 😀

Apr 8, 2014
by Alexander Von Rosen on Claus Køreskole Svendborg

Stor ros til Claus, både for den gennemførte teoriundervisning og de profesionelle, men hyggelig køretimer. Jeg anbefaler dig til hver en tid! Tak for det Claus 😉

Apr 2, 2014
by Andreas Nilsson on Claus Køreskole Svendborg

Fantastisk køreskole. Claus er forstående og hyggelig og en bare fantastisk kørelære. de varmeste anbefalinger herfra. tak for det hele claus.

Mar 26, 2014
by Mathias G. Juel on Claus Køreskole Svendborg

De varmeste anbefalinger kan kun lyde til Claus som kørelærer.

Sjov, seriøst og ikke mindst tålmodig undervisning i såvel teori som i den praktiske del.

Mange tak for timerne – stor fornøjelse!

Mar 18, 2014
by Larsen on Claus Køreskole Svendborg

Claus køreskole og chefen selv skal have 5 stjerner herfra;

1. Kvalitet, 2. Tålmodighed, 3. Humør, 4. Passion, den sidste stjerne gives for alt den kage vi har spist under teoriforløbet.

Et ganske herligt og behageligt forløb er overstået, og jeg giver hermed Claus de bedste anbefalinger med videre i trafikken !

Mar 6, 2014
by Pernille H. Merstrand on Claus Køreskole Svendborg

Lige bestået køreprøven.

En utrolig hyggelig og dygtig kørelærer, hvor der er plads til at være dig og der bliver taget hensyn til hvad du har brug for.

Claus kan varmt anbefales 🙂

Feb 25, 2014
by Lotte Fahnøe on Claus Køreskole Svendborg

Har lige fået mit kørekort ind af døren, og takker mange gange for god og tålmodig undervisning. Claus er en super kørelærer og særligt til dem, hvor nerverne sidder lidt udenpå tøjet…som hos mig selv 🙂 De bedste anbefalinger herfra 🙂

Dec 15, 2013
by Lars Mørch on Claus Køreskole Svendborg

Claus er en super lærer at tage MC-kort ved.

Han har en rigtig stor forståelse for det og man kan altid få sig en snak om motorcykler med ham.

Vil klart anbefale alle at tage MC-kort ved Claus.

Dec 15, 2013
by Lars Mørch on Claus Køreskole Svendborg

Claus er en fremragende kørelærer!

Man får virkelig meget ud af undervisningen og han er rigtig god til at forklare ting hvis man er i tvivl om noget, både det teoretiske og det praktiske.

Det kan klart anbefales at man tager kørekort ved Claus!

Dec 12, 2013
by Fie Nissen on Claus Køreskole Svendborg

Jeg kan varmt anbefale Claus som kørelærer.

Han er rigtig dygtig, og får undervisningen til at være spændende og lærerig, både teori og praksis. Jeg har været rigtig glad for at tage kørekort ved Claus. Og jeg takker mange gange for hjælpen og din tålmodighed! 🙂

Nov 26, 2013
by Natasha on Claus Køreskole Svendborg

Jeg vil klart anbefale Claus køreskole. Det er en rigtig god køreskole, og et rigtig godt sted at tage kørekort. Claus er super god til at undervise og jeg er utrolig glad for at have taget mit kørekort hos ham.

Sep 25, 2013
by Flemming Rasmussen on Claus Køreskole Svendborg

28 år med kørekort, blev det pludselig tid til genbekræftelse af kortet. Kan kun finde positive ord, varmeste anbefalinger om Claus, til at hjælpe en i gang med sådan et forløb og efterfølgende prøver som jeg bestod første gang 🙂

Sure timer blev vent til noget positiv og underholdende

Sep 16, 2013
by Ketty Andersen on Claus Køreskole Svendborg

Som halv gammel kone, der skulle have kort til mc 😉 Kan kun sende de varmeste anbefalinger til Claus. Super god undervisning. Ja og sender dig en STOR tak for din tålmodighed. Vil gerne give dig 10 stjerner.

Apr 22, 2013
by Jes on Claus Køreskole Svendborg

Jeg kan varmt anbefale Claus’ Køreskole!

Claus har den sjældne evne som kørelærer, at han på én gang formår at gøre undervisningen vedkommende, underholdende og inspirerende. Selv de mest kedelige og usexede emner i færdselsloven bliver spændende, når de bliver behandlet af Claus. Humor, humør og seriøst god undervisning er i top – dumpeprocent er i bund!

Claus får mine allervarmeste anbefalinger!

Jan 2, 2013
by Nini Skov Christensen on Claus Køreskole Svendborg

Claus Køreskole kan varmt anbefales! Claus er en rigtigt god kørerlærer, man føler sig tryk når man kører med ham og der er altid plads til lidt fis og balde. Han er god til at lære fra sig og få alle med i undervisningen – er glad for jeg tog mit kørekort ved dig! 🙂

Dec 29, 2012
by Mathias Pedersen on Claus Køreskole Svendborg

Tog både bil og MC kørekort, og både teorien og køretimerne har været rigtige sjove og lærerige.

Claus er rigtig god til at lære fra sig, og der er altid plads til spørgsmål og fejl.

Jeg er glad for at jeg tog mit kørekort hos Claus, og det kan klart anbefales 🙂

Oct 11, 2012
by Leonida on Claus Køreskole Svendborg

Det er ikke noget nyt, hvis jeg siger, at Claus er en supergod kørelære! Jeg var virkelig glad for hans undervisning både i teori og praktik.

Jeg kan anbefale Claus køreskole til alle, som vil gerne at få deres kørekort sikkert og hurtigt.

Claus. Jeg skal sige tusind tak for din tålmodighed med sådan en vanskelig elev, som mig :-).

Sep 21, 2012
by Kasper Walsted on Claus Køreskole Svendborg

Det har været super fedt at tage mit kørekort hos Claus, både teori og praksis har været underholdende. Vedrørende teori- og køretimerne er det seriøst, men samtidig er det underholdende og plads er plads til fejl. Han er tålmodig og får dig til at slappe af under kørsel og ikke mindst! er der kage til teorien! – Claus køreskole kan klart anbefales herfra 🙂

Aug 14, 2012
by Sune Klarskov on Claus Køreskole Svendborg

Claus er en super god kørelære. jeg er meget glad for at have taget mit kørekort hos ham. Han er altid glad, positiv og så sidder humoren lige i skabet, og man bliver aldrig træt af at være ude at køre med Claus. Hvis du skal vælge en køreskole, så vælg Claus køreskole. Du vil ikke fortryde det!

Aug 10, 2012
by Charlotte on Claus Køreskole Svendborg

jeg vil sige at jeg kunne ikke være mere ind tilfreds med den undervisning jeg har fået ved Claus, både med teori og køretimer.

der har været en dejlig stemning hele tiden, jeg kan kun anbefale nye elever, til at køre med Claus

Jul 19, 2012
by Peter Povlsen on Claus Køreskole Svendborg

Jeg har været mere end tilfreds med at erhverve mit kørekort hos Claus. Han er en rigtigt behagelig mand og snakke med, en fandens dygtig underviser, og er god til at berolige en under kørsel. Under hele mit forløb hos Claus’ Køreskole, har jeg nydt at komme til timer og være ude og køre. Og kan kun stærkt anbefale det til alle jer derude der overvejer hvem I skal erhverve jeres kørekort hos.

Vælg Claus, I kommer ikke til at fortryde det!

Jul 7, 2012
by Vanessa Nguyen on Claus Køreskole Svendborg

Claus er en rigtig dygtig kørelærer både til undervisning i teori og det praktiske. Han formår at gøre teori lektionerne underholdende uden at det bliver alt for useriøst. Han er tålmodig og er altid klar til at forklare en tingene igen. Jeg vil helt klart anbefale Claus køreskole til fremtidige elever :-)!

Jun 7, 2012
by Sofie Rolskov on Claus Køreskole Svendborg

For mig personligt har tiden med Claus, både til teori og i Toyotaen, været meget lærerig, men også sjov og hyggelig. Claus har formået at give en god forståelse for teorien og udførelsen i praksis. Samtidig har der igennem hele forløbet været en god og behagelige stemning. Jeg vil med glæde anbefale Claus til fremtidige elever.

Jun 4, 2012
by Michele Simoni on Claus Køreskole Svendborg

jeg har kun haft god oplevelse ved, at tage kørekort hos Claus. Han har givet en god forståelse i teori, og hjulpet en, når der var noget man ikke forstod. Både til teori- og køretimer har Claus, været seriøs med har stadigvæk gjort der sjovt. Jeg kan kun anbefald Claus køreskole (:

May 21, 2012
by Anja Sørensen on Claus Køreskole Svendborg

Jeg har været rigtig glad for at have tager mit kørekort hos Claus. Han har været en god kørelærer og underviser, som er god til at gøre sig forståelig men samtidigt også sagtens kan lave sjov.

Ude på vejene er han også rigtig god til at sætte forståelse i tingene, og får en med i de ting man har svært ved.

Så jeg vil helt klart anbefale Claus køreskole 😀

May 7, 2012
by Andreas Rolskov on Claus Køreskole Svendborg

For mig personligt, har været en fornøjelse at tage kørekort hos Claus. Teoriundervisningen er både med højt humoristisk niveau og fagligt indhold, og i Toyotaen er han tålmodig og formår at skabe en god stemning. Jeg kan varmt anbefale Claus til fremtidige elever.

Mar 14, 2012
by Gritt Jensen on Claus Køreskole Svendborg

Claus er en rigtig god kørelærer, han laver plads til spas og ballade samtidig med det er seriøst. Dette syntes jeg da vigtigt, specielt i teori, hvilket også var hyggeligt med kage! Og ude i Toyotaen tager han sig også godt af dig, hvis der er noget du har problemer med.

Claus er en rar og tålmodig mand 🙂

Jeg vil varmt anbefale Claus køreskole.

Feb 24, 2012
by Mads Pehrson on Claus Køreskole Svendborg

Rigtig god undervisning, både teori og køretimer og ikke mindst en god hjemmeside med masser af informationer. Køreskolen kan klart anbefales til andre

Feb 21, 2012
by Nicolaj Andersen on Claus Køreskole Svendborg
God og kyndig undervisning med et godt pift af humor, men ikke mere end man fik en “overhaling”, hvis man ikke havde hørt efter.. Tak for kørekortet, min bedste anbefaling.

God og kyndig undervisning med et godt pift af humor, men ikke mere end man fik en “overhaling”, hvis man ikke havde hørt efter.. Tak for kørekortet, min bedste anbefaling.