Om Claus’ Køreskole

Nissan Qashqai 2020

Skolevogn Nissan Qashqai

Køreskolens profil

Claus’ Køreskole blev startet tilbage i 2006, hvor køreskolen i dag er omdrejningspunktet for uddannelsen af elever der ønsker kørtkort til kategorierne bil – motorcykel/mc – generhverv – taxa.

Siden opstarten har Claus’ køreskole givet mere end 1200 elever kørekort, hvoraf en del er givet til generhverv. Køreskolen startede i Odense og er hen ad vejen blevet udvidet med teorilokaler på Lundevej 6a i Svendborg, og med kørsel i både Langeskov, Nyborg samt også Odense.

  • Lokal beliggenhed tæt på Handelsskole og Gymnasium.
  • Her fokuserer vi på lave dumpeprocenter, hvilket giver lavere totalpris når kørekortet er i hus.
  • Her får du undervisning af de samme og erfarne kørelærere fra start til slut.
  • Her får du rigtig personlig undervisning som anbefales af andre elever.

Kørekort gennem tiderne hos Claus’ Køreskole

Bil
MC
Andre

Profil

Claus H. Rasmussen
Claus H. RasmussenEjer
Claus’ Køreskole i Svendborg drives af godkendt kørelærer Claus H. Rasmussen (1966’er), og indtil jeg blev uddannet kørelærer, har jeg uddannelser som kok og en univeristetsuddannelse bag mig. Uddannelser der sikrer en god kvalitet og ballast i køreskolen.

Vi satser på

Claus’ Køreskole sætter en ære i at tilbyde kørekort undervisning af høj kvalitet og god service til lave priser, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov. Derfor er holdene heller ikke store, da vi mener der skal være god tid til den enkelte elev. Du bliver undervist af dygtige og tålmodige kørelærere, som har flere års erfaring, også med nervøse og usikre elever. Vi vil bestræbe os på at leve op til den tillid og gøre hvad vi kan for at uddanne ansvarsfulde og sikre trafikanter.

Hos Claus’ køreskole vil vi ikke overlade vores elever til et selvstudie i teori med pc-undervisning. Her afholder vi den rigtige personlige undervisning i hht. loven hvor hele holdet følges ad, og hvor der bliver fulgt op på enkelte elevers spørgsmål. Dette mener vi er den rigtige pædagogiske teoriundervisning, der dokumenteret giver lavere dumpeprocenter til teoriprøve (under 2%). Også til den praktiske køreprøve sætter vi en ære i høje beståelsesprocenter.

Når du skal have kørekort i Svendborg er det vigtigt, at du har tillid til din kørelærer i Claus’ køreskole. Du skal føle dig godt tilpas og sikker på, at kørelæreren har den erfaring der skal til, for at du har det godt når du kommer ud at køre. Det at modtage køreundervisning, er en tillidssag. Og dette kan i sidste ende være forskellen på et dyrt eller billigt kørekort. Altså hvor mange ekstra køretimer der skal til for at kunne bestå en køreprøve.
Godkendt Kørelærer Claus H. Rasmussen: 61 67 81 13
Skovsbovej 2 – 5700 Svendborg

Claus' Køreskole

Vi giver kørekort til både bil, generhverv & traktor
Foreningen af Frie Kørelærere (FFK)

Claus’ Køreskole er naturligvis organiseret i FFK

Det giver dig ekstra tryghed.

Køreskolens medlemsskab af Foreningen af Frie Kørelærere betyder nemlig adgang til både ankenævn og garantipulje.
Det garanterer, at du får den undervisning, du betaler for!